Renovaties. Van elk formaat.

Als echte renovatie specialist renoveren en verbouwen wij uw huis of gebouw compleet van A tot Z. Bij ons heeft u daarmee één aanspreekpunt voor al het werk, van het sloopwerk tot aan de complete afwerking van alle metselwerk, timmerwerk, dakwerk, elektra, loodgieters- en schilderwerk, dakkapellen, trappen, kozijnen, vloeren, stukwerk .

Richter Bouw is gespecialiseerd in woningrenovatie. Als renovatiespecialist transformeren wij verouderde woningen tot vastgoed dat voldoet aan de meeste recente kwaliteitseisen en onderhoudseisen. Bij woningrenovatie houden wij altijd rekening met aspecten als: energieprestatie, duurzaamheid, gezondheid, veiligheid, toekomstwaarde en kwaliteit van wonen. Wij zijn verantwoordelijk voor de volledige regie en uitvoering van deze vaak complexe woningrenovatietrajecten.


Deskundig en hoog tempo

Ons ervaren en goed samenwerkend team houdt er een hoog tempo op na. Maar de kwaliteit houden we op het hoogste niveau. Zo kunnen grote renovaties toch redelijk snel én deskundig uitgevoerd worden. Ook complexe bouwkundige situaties kunt u aan ons toevertrouwen. We hebben alle kennis en ervaring in huis om bouwfouten te voorkomen en bestaande te signaleren en op te lossen.


Mijn schade

Richter Bouw heeft ook ervaring met bouwkundigde werkzaamheden als gevolg van mijn schade. Neemt u daarvoor gerust contact met ons op. Ook bij spoed situaties waarbij gestut moet worden.