Onderhoud

U kunt bij ons terecht voor zowel eenmalig onderhoud als onderhoudscontracten. Wij vervullen onderhoudscontracten voor diverse organisaties in heel Zuid-Limburg. Hierbij letten wij altijd op duurzaamheid en de economisch beste oplossing.

Wij zorgen ervoor dat uw vastgoed gedurende de gehele levenscyclus blijft beantwoorden aan uw verwachtingen via zorgeloos totaalonderhoud. Van dagelijks onderhoud (24/7), preventief en mutatieonderhoud tot en met planmatig onderhoud, renovatie en restauratie.

Opdrachtgevers met een uitgebreidere woningportefeuille doen hun voordeel met een speciaal concept voor dagelijks onderhoud en mutatieonderhoud. Daarbij verrichten we alle werkzaamheden, desgewenst voor een vaste prijs per woning. Daarmee vereenvoudigen we niet alleen de administratieve afhandeling voor de opdrachtgever, maar maken we onderhoudskosten ook budgetteerbaar. Via dit concept kunnen werkzaamheden bovendien veel efficiënter worden ingepland, waardoor de woning in de helft van de tijd weer kan worden opgeleverd en dus sneller weer rendeert.

Binnen de discipline onderhoud speelt de verduurzamingsopgave een belangrijke rol. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.