Nieuwbouw en verbouw

U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw en verbouw zo compleet als mogelijk is. Als echte renovatie specialist renoveren en verbouwen wij uw huis of gebouw compleet van A tot Z. Bij ons heeft u daarmee één aanspreekpunt voor al het werk, van het sloopwerk tot aan de complete afwerking van alle metselwerk, timmerwerk, elektra, loodgieters- en schilderwerk en dergelijke. 


Energiezuinig bouwen

Traditionele bouw in combinatie met energiezuinig bouwen & duurzaamheid.

Al onze woningen voldoen altijd aan de actuele eisen zoals gesteld in het Bouwbesluit 2015. Door duurzaam te bouwen laat Richter Bouw zien nadrukkelijk haar verantwoording te nemen als toonaangevende bouwer- verbouwer. We staan voor een “gezonde” toekomst voor volgende generaties, maximaal wooncomfort en verlaging van het energieverbruik. Zo levert u dat ook direct voordeel op!


Aanbouw

Ons ervaren en goed samenwerkend team houdt er een hoog tempo op na. Maar de kwaliteit houden we op het hoogste niveau. Zo kunnen grote verbouwingen toch redelijk snel én deskundig uitgevoerd worden. Ook complexe bouwkundige situaties kunt u aan ons toevertrouwen. We hebben alle kennis en ervaring in huis om bouwfouten te voorkomen en bestaande te signaleren en op te lossen.