Kunststof en Hardhouten kozijnen en deuren

Wij leveren kwalitatieve raamsystemen en installeren deze vakkundig. Zowel kunststof als hardhouten. Er is tegenwoordig heel veel mogelijk kwa materialen, stylen en functionaliteiten. Laat u zich daarom goed adviseren naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Kunststof kozijnen en deuren

Van Kömmerling

Wij leveren de kwalitatieve raamsystemen van Kömmerling en installeren deze vakkundig. Deze producent met een zeer breed assortiment van raamsystemen kenmerkt zich door mooi design en optimale energieprestaties. Hun kleurprogramma is geheel afgestemt op de behoefte uit de markt.

Ter verzekering van een deskundige en professionele toepassing van hun producten bij de eindgebruiker, is het assortiment uitsluitend via erkende vakbedrijven beschikbaar. Naast een vakkundige installatie kan Richter Bouw u ook helpen met uw keuze. En uiteraard doen we de installatie van alle andere merken net zo vakkundig.Kömmerling assortiment

Het assortiment van Kömmerling omvat onder andere:

  • Raamsystemen
  • Huisdeuren
  • Schuifelementen
  • Rol- en sierluiken
  • Insekten wering


Wij kunnen u helpen met uw keuze voor de raamsystemen die passen bij uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Hardhouten kozijnen

Voor wie echte hardhouten kozijnen wilt, biedt Richter Bouw maatwerk op basis van FSC® gecertificeerd Meranti hardhout. Kozijnen van hardhout hebben een natuurlijke en warme uitstraling en zijn daardoor erg geliefd.

Het onderhoud van hardhouten kozijnen valt erg mee door de juiste bewerking. Dankzij de dubbele gegronde voorbehandeling hebben deze kozijnen slechts eens in de 5 tot 8 jaar een schilderbeurt nodig. Heeft u daar vragen over? U kunt altijd uw vraag stellen aan één van de medewerkers van Richter Bouw. Wij leveren onze hardhouten kozijnen standaard met HR++ beglazing en volgens Politiekeurmerk gespecificeerd hang- en sluitwerk. Op deze manier maken wij het gebruik van uw kozijn gemakkelijk.


Pas de kozijnen naar uw wens aan

Hardhouten kozijnen zijn in vele verschillende uitvoeringen leverbaar. Qua kleuren en afwerking heeft u zelf invloed op het uiterlijk van de kozijnen. U kunt voor veel details kiezen als u bijvoorbeeld een klassieke uitstraling wilt. Daarbij heeft u door de jaren heen alle vrijheid om de kleur naar wens aan te passen.

Wilt u dit schilderonderhoud voorkomen? Dan bevelen wij van harte onze kunststof kozijnen in diverse (niet van echt te onderscheiden) houtdesigns aan. Met uitstekende isolatiewaarden als bijkomend voordeel.

Voordelen hardhouten kozijnen:

  • 15 jaar garantie
  • Uitstekende isolatie (warmte en geluid)
  • Inbraakwerend hang- en sluitwerk
  • Kozijnen op maat
  • Kleur kozijnen aanpasbaar