Badkamers & Keukens

Een badkamer of keuken mag zowel mooi als functioneel zijn. Wij houden altijd graag rekening met uw specifieke wensen en combineren dit met advies rondom functionaliteit en uitstraling. We hebben al vele badkamers en keukens geleverd en geplaatst en met die ervaring denken wij met uw mee voor alle belangrijke aspecten. Zoals bergruimte, goede verlichting, passende apparatuur en (kind)veilige oplossingen. Aspecten die een belangrijke rol spelen bij het ontwerpen van uw ideale badkamer of keuken. Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een goed advies.

Badkamers

Wij kunnen u helpen met zowel een compleet nieuwe badkamer als de renovatie van uw huidige badkamer of de installatie van losse elementen. We geven een degelijk advies waarin we graag rekening houden met uw specifieke wensen. 

Er valt bij een badkamer veel te kiezen met de vele mogelijkheden rondom de opstelling, materialen, sanitair en het design. Er is vaak meer mogelijk dan we denken en u wilt liefst een optimale keuze maken. Door de ruimte optimaal te gebruiken en de materialen slim te kiezen is er een mooie badkamer te realiseren voor elke maat badkamer en elk budget. 

Wij nemen uw stijl voorkeuren en specifieke wensen en zetten dit om in een advies waarmee u de juiste keuzes kunt maken. Nadat u een keuze heeft gemaakt zorgen wij voor een vakkundige installatie en uitstekende nazorg.

Begin nu met uw nieuwe of vernieuwde badkamerKeukens

Richter Bouw biedt keukens aan van Keller Keukens B.V.. Dit bedrijf richt zich op mooie keukens bereikbaar maken. Door de ruime keuze aan materialen en afwerking bieden zij keukens voor elke woonstijl en elk budget. Zo weten wij dat wij aan zowel de smaak als budget van onze klanten kunnen voldoen.

Het assortiment van Keller is zo samengesteld dat er binnen ieder budget een persoonlijke keuken past met sfeer en uitstraling. De prijs van een keuken verandert wanneer u gaat spelen met materialen, afwerkingen, keukenapparatuur en accessoires. Neem contact met ons op voor advies of meer informatie en de meest recente brochure van Keller.

Een nieuwe keuken realiseren.