Ons aanbod

U kunt bij ons terecht voor alle complete bouw of verbouw werkzaamheden. De meeste type werkzaamheden hebben we in eigen beheer. En u heeft bij ons altijd één aanspreekpunt. Naast het bouw en verbouwingswerk leveren wij onder andere ook kozijnen, trappen, badkamers en keukens. 

Nieuwbouw

U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw en verbouw zo compleet als mogelijk is. Met één aanspreekpunt voor al het werk. We staan voor maximaal wooncomfort én verlaging van het energieverbruik. 

Renovaties

Als specialist in renovaties kunnen we veel beteken voor uw renovaties en verbouwingen. Bij ons vindt u de benodigde deskundigheid en ons ervaren en afgestemd team werkt in hoog tempo.

Onderhoud

Wij doen onderhoud aan gebouwen en huizen voor diverse bedrijven, overheden, zorginstellingen en vastgoed beheerders. Waaronder groot onderhoud en 24-uurs service.

Kozijnen en Deuren

Wij leveren en installeren Kozijnen en Deuren. Waaronder complete raamsystemen en schuifdeuren, We werken veel met de producten van Kömmerling en zijn erkend leverancier.

Trappen

Richter Bouw levert en installeert trappen in hout en staal. Wij bieden ook exclusieve trap ontwerpen aan. Van ontwerp tot realisatie werken wij met zorg en precisie voor uiteindelijk de beste service voor u.

Badkamers & Keukens

We hebben al vele badkamers en keukens geleverd en geplaatst en met die ervaring denken wij met uw mee voor alle belangrijke aspecten. Wij houden altijd graag rekening met uw specifieke wensen.


Onze overige diensten

Naast bovenstaand aanbod leveren wij ook nog de volgende diensten:

  • Installatie van dakkapelen
  • Bouwkundig onderzoek
  • Bouw analyse


Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen met een bouw-, installatie- of onderhoudsvraag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.


Aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.