Over Richter Bouw

Reeds sinds 2000 leveren wij nieuwbouw, renovatie en onderhouds projecten op voor woningen en bedrijfspanden in heel Zuid-Limburg. Wij staan voor kwaliteit voor een eerlijke prijs. Afspraken worden altijd nagekomen en we garanderen een goede afronding en nazorg. Wij geven garantie op ons werk en garantie op de producten die wij leveren.

Door onze jarenlange ervaring hebben we een brede kennis opgedaan van de diverse bouwkundige situaties die je kunt vinden in Zuid-Limburg door de jaren heen. Dat maakt dat wij als bouwbedrijf ook oplossingen kunnen bieden voor de meer complexe situaties. Soms zeer creatief, maar altijd degelijk, en in samenwerking met onze constructeur. Heeft u complexe bouwkundige situatie? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.


Richter Bouw & Timmerbedrijf B.V. is een compacte organisatie, en met de juiste service en kwaliteit, staan wij garant voor een mooi staaltje vakwerk.

Richter Bouw & Timmerbedrijf B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat tegelijkertijd toch reeds 18 jaar aan de weg timmert. Wij zijn breed inzetbaar en hebben uw persoonlijke wensen steeds voorop staan.

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Particuliere en zakelijke klanten

Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Voor Particulieren leveren wij alles van nieuwbouw en aanbouw tot het verbouwen van badkamer of keuken tot het vervangen van kozijnen. Voor zakelijke klanten doen wij onder andere 24 uurs service, mutatie werkzaamheden, onderhoudscontracten en grootschalig onderhoud en verbouw zoals het vervangen van kozijnen, trappen, boeiboorden, keukens in een heel woonblok of gehele wijk.

Ons team

Ons team bestaat uit vaklieden met een breed scala aan vakkennis en technieken. Met alle werkzaamheden in eigen beheer heeft u aan ons één aanspreekpunt. Dat betekent gemak en transparantie voor u als klant.

Bij iedereen van Richter Bouw staat de klant voorop. We hebben oog voor uw wensen en kennis van de mogelijkheden. Zo kunnen we u altijd goed adviseren. We houden graag korte lijnen met de klant om wensen en afspraken helder te hebben zodat wij kunnen zorgen dat wij die goed nakomen.

Met een modern machine- en wagenpark en de nodige vakkennis hopen wij dat ook U kiest voor de diensten van Richter Bouw & Timmerbedrijf B.V.


Specialismen

Naast alle gebruikelijke werkzaamheden zoals metsel-, timmer-, schilder-, loodgieter-, en elektrawerkzaamheden hebben wij ook de volgende specialismes in huis:

  • het aanbrengen, keuren en onderhouden van valbeveiliging voor platte daken.
  • bouwfysische kennis voor onderzoek op bouwfouten en voorkomen van problemen met het binnen klimaat
  • projectbegeleiding voor bouw projecten